Cloudflare caigut a nivell mundial

Cloudflare caigut a nivell mundial...

Cloudflare és un dels CDNs o xarxa de lliurament de contingut més importants a nivell mundial. Moltes pàgines i serveis en línia depenen d’aquesta plataforma. Si falla, hi ha un problema. I aquest problema el tenim ara, ja que està caigut a escala mundial i milers de llocs web han deixat de funcionar. Aquest és un problema crític que fa impossible accedir a aquestes pàgines i llança un missatge d’error.

Si heu intentat entrar en una pàgina web i t’has trobat que no funciona, molt probablement es degui a aquest problema. Els llocs web que depenen de Cloudflare estan actualment caiguts. Trobareu el codi d’error 500, com a la imatge de sota, que correspon a una de les moltes pàgines que s’han vist afectades.

Podeu entrar al lloc web de Cloudflare, on actualitzen l’estat de la incidència. Allà han informat d’un incident en què estan treballant per solucionar-ho com més aviat millor. Indiquen que hi ha hagut un error crític i el servei s’ha interromput a nivell global a moltes regions.

La darrera actualització reflecteix que ha estat identificat el problema i que estan implementant una solució. Per tant, cal esperar que en poc temps puguin restablir el servei i tots els llocs web que depenen del CDN de Cloudflare tornin a estar operatius sense problemes.

Al vostre compte de Twitter oficial han informat ràpidament d’aquest problema perquè els usuaris que no puguin accedir a pàgines web allotjades en aquest CDN siguin conscients que es tracta d’una cosa general i que estan treballant a solucionar-ho.

Error 500, sense solució a nivell dusuari
Quan naveguem per Internet ens podem trobar amb certs codis d’error que ens indiquen què pot passar. Si una web no s’obre, aquests missatges ens donen una idea de si el problema és nostre, a nivell d’usuari, o per contra, és un problema a nivell de servidor, com és el cas.

Si veiem l’error 500, com passa amb aquesta caiguda global de Cloudflare, no ens queda cap altra que esperar que se solucioni per poder accedir als llocs web amb normalitat. És de fet un dels codis derror més comuns quan apareix aquest tipus de problemes a lhora de navegar per la xarxa.

No obstant això, hi ha diferents tipus de missatges amb l’error 500. En aquest cas estem davant del 500 Internal Server Error.

Font: https://www.redeszone.net/noticias/redes/cloudflare-caido-nivel-mundial/

0 comentarios

Enviar un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − 7 =

No ens perdis de vista

Subscriu-te i estarem en contacte!

Connexió
1
A l'Escolta... Canvi i tallo
Contacta amb la Nostra Base
Aquí Resettecnic... en què podem ajudar-te?... canvi i tallo...