Els Nostres Serveis

Màrqueting Digital

Anàlisi, Planificació i Seguiment…

Pep Guardiola

Pep Guardiola

Web i Màrqueting Digital

Al seu planeta el coneixen com “el de la barba blanca” i la seva principal missió és dir al Marc el que no es pot fer ????

La visibilitat del teu lloc web és linici i el punt fonamental per començar amb una estratègia de màrqueting. És el primer pas per augmentar trànsit, aconseguir bones taxes de conversió i centrar-te en els objectius.

Per això, hem de començar per auditar la teva web. Posteriorment, podem realitzar una consultoria de posicionament web i en funció dels resultats, dissenyar una planificació estratègiques de les accions necessàries a realitzar per aconseguir els objectius de la teva estratègia de màrqueting pel que fa a la visibilitat del teu lloc web.

La visibilitat i participació intel·ligent del teu negoci a les xarxes socials és el pas definitiu per completar una estratègia de màrqueting reeixida.

Dissenyem una planificació calendarizada a mitjà i llarg termini de les campanyes en xarxes socials. Gestionem els teus comptes, generant el feedback que necessites amb els teus clients alhora que afegim valor a la teva marca. Fem un seguiment dels resultats i prenem les accions necessàries segons aquests resultats.

Qué podem fer per tu…

Resettecnic Informàtica...

Google Business

El primer pas per començar amb bon peu amb la teva presència a internet és tenir presència…

Què Fem...

El primer pas per començar amb bon peu amb la teva presència a internet és tenir presència a un bon directori d’empreses…

És molt important que la teva empresa o negoci tingui presència a Google Business. Ens ocupem de l’alta i la configuració i us ajudem a obtenir rendiment de totes les eines que Google Business proporciona.

Resettecnic Informàtica...

Xarxes Socials

La Xarxes Socials són la millor eina per estar al costat dels teus clients… Saps utilitzar-les?…

Què Fem...

A les Xarxes Socials no es tracta només de publicar. Cal crear i unificar una imatge, cal proporcionar qualitat en els continguts, cal planificar les publicacions, cal seguir-les i valorar resultats i sobretot… has d’estar pendent del que els teus clients necessiten, desitgen, opinen i fer-los saber que hi ets, al costat d’ells… escoltant atentament perquè t’importen…

Resettecnic Informàtica...

SEO | SEM

Què t’explicarem del posicionament que ja no sàpigues?… Estàs o no ets a Internet…

Què Fem...

Auditem el posicionament de la teva web i actuem en conseqüència, ajustant-nos a les teves necessitats i objectius. Tant si és una campanya SEO o SEM.

Parla amb nosaltres, deixa’ns analitzar la situació i et mostrarem un pla a mida per assolir els objectius que ens marquem… anem per això…

Resettecnic Informàtica...

Newsletter

Els teus clients necessiten saber de tu. Necessiten saber què fas… necessiten confiar…

Què Fem...

Informar regularment els teus clients de les teves novetats, aconsellar-los, convidar-los a opinar, no només és una cosa que es pugui fer exclusivament a les Xarxes Socials. La teva pròpia web i el teu servei de correu electrònic, et permet dirigir-te de forma molt concreta i diferent a grups específics dels teus clients i generar la informació i el feedback que necessiteu…

Connexió
1
A l'Escolta... Canvi i tallo
Contacta amb la Nostra Base
Aquí Resettecnic... en què podem ajudar-te?... canvi i tallo...